top of page
  • Writer's pictureAlena Lukeš

Spolupráce s Alenou mi pomohla zvládnout moje pracovní výzvy a posunula mě a mojí kariéru na nový le

Alena mi pomohla překonat všechny těžkosti a překážky v mojí práci. Před třemi lety jsem se rozhodl přijmout novou pracovní nabídku v oboru, který byl pro mě úplně neznámý, nový a velice složitý. Jako nový zaměstnanec jsem přišel do prostředí, kde se mnou někteří lidé nechtěli spolupracovat a měli mě ve svém zaměřovači- “dáme to tomu novému” pěkně sežrat. Měl jsem strach a byl nervózní před každým meetingem, obavu jak si mě zase podají, jaké úkoly, kterým nerozumím nebo nejdou splnit dostanu.

Během spolupráce s Alenou jsme všechny tyto strachy a obavy odbourávali. S tím, jak strachy mizely, jsem postupem času začal nacházet společnou řeč s kolegy a budoval si u nich důvěru.

Po nějaké době jsem měl před sebou další výzvu. Proto abych mohl vykonávat svůj obor, jsem musel absolvovat náročný kurz a závěrečnou zkoušku s certifikací. Den před zkouškou jsem byl vyčerpaný a plný strachu, že to nezvládnu. Bál jsem se rána, kdy půjdu na zkoušku, jak dostanu těžké otázky, jak udělám spoustu chyb z nepozornosti, jak to celé špatně dopadne a já budu mít v práci před ostatními kolegy ostudu. Ťukali jsme s Alenou po Skypu. Byla to pro mě velká úleva.

V den zkoušky jsem se cítil absolutně v pohodě, vyrovnaně a sebevědomě. Zkoušku jsem nakonec úspěšně zvládnul.

Spolupráce s Alenou mi pomohla zvládnout moje pracovní výzvy a posunula mě a mojí kariéru na nový level :-)

33 views0 comments

Recent Posts

See All

......máme postavený domeček

...... jestli si pamatuješ, tak jsem si kupovala materiály na hojnost,a už bydlíme ve svým. A předtím jsem byla v exekuci......

...A to je pocit, na který mi slova nestačí...

Alena Lukeš je naprosto úžasná žena, je lidská, respektující a plná lásky. Naučila mě, jak mám ve svém černém světě rozsvítit světlo. Začaly jsme zapálenou svíčkou, pak mi pomohla najít vypínač a teď

bottom of page