top of page
  • Writer's pictureAlena Lukeš

BUĎ SI SAMI ZVOLÍME SMĚR, KUDY SE NÁŠ ŽIVOT BUDE UBÍRAT,NEBO BUDEME ČEKAT, AŽ SE NÁM ŽIVOT PŘIHODÍ


Každý z nás má možnost zvolit si, jak bude řídit svůj mozek, své chování a svůj život.

NLP nebo EFT jsou systémy, díky kterým si můžeme vytvořit OSOBNÍ SVOBODU. Tím, že nám pomáhají odhalit a změnit naše podvědomé procesy. To, jakými recepty se řídíme, když si vytváříme myšlenky, pocity a chování. Tím, že si tyto programy uvědomíme, můžeme je vědomě zlepšovat nebo měnit.

SE ŠPATNÝMI NÁVYKY JSME SE NENARODILI! STEJNĚ JAKO JSME SE NENARODILI SE SVÝMI VĚDOMOSTMI. NENARODILI JSME SE ANI SE SVÝMI VLASTNOSTMI A PŘESVĚDČENÍMI. Valnou většinu věcí, které děláme, jsme se naučili. Stejně jako chodit nebo si podávat ruce. Dokonce i strach je naučený. NEMUSÍME BÝT NIKÝM, KÝM BÝT NECHCEME.

Jestliže jsme se až dosud chovali submisivně, styděli jsme se, měli jsme pocit, že nejsme dost dobří, nebo nás ovládala třeba zloba nebo lenost, není nutné, abychom se stejně chovali po zbytek našeho života. Skutečnost, že jsme se chovali lehkovážně nebo líně, submisivně nebo agresivně, z nás takové lidi nedělá. NEJSME TO MY!! JSOU TO VZORCE CHOVÁNÍ! A TY JE MOŽNÉ ZMĚNIT. Programy, které jsme si během života nahráli do vědomí úplně stejně jako si nahráváme aplikace do počítače. A stejně jako jsme si je nahráli, můžeme je vyhodit a nahrát si programy nové. Taková změna není nic neobvyklého.K tomu dochází pořád. To je v našem životě jediná konstanta.

To, že se nám nedaří domluvit se s lidmi kolem sebe, že nemáme pořádnou práci, partnera, radost ze života, úspěch, je důsledkem těchto programů a našich limitujících přesvědčení. A přístup tam, kde je možné je změnit, máme jen my sami.

POKUD MÁTE CHUŤ VE SVÉM ŽIVOTĚ NĚCO PODSTATNÉHO ZMĚNIT, PROZKOUMEJTE TŘEBA NLP NEBO EFT.




71 views0 comments
bottom of page