top of page
  • Writer's pictureAlena Lukeš

Proc jsem k Aje nezasla uz davno..??

K EFT mne privedla ma kamaradka, studentka cinske mediciny. Za posledni tri roky mam za sebou tri samovolne potraty a jedno neuspesne umělé oplodneni. Vsechna vysetreni jsme meli s manzelem v poradku a ze mam problem s psychikou, jsem si jako pricinu potraceni proste nepripoustela. Cinska medicina vas dokaze z vasi nemoci uzdravit, ale co duse, co ziskane zivotni bloky a krivdy ktere na sebe nabalujete jeden za druhym?

Kdyz mi bylo doporuceno EFT, objednala jsem se k paní Alence Jochecové. Sla jsem tam s tim, ze ja proste nebrecim a uz vlastne nemam co ztratit, kdyz to ja, neverici Tomas zkusim. Cekala mne velice prijemna pani, kresilko, cajik, meditacni hudba a tukani..A pak to zaclo.. Kdyz si v jedno dopoledne prozijete ve sve hlave vsechny krivdy, stesky a bloky, ktere si pracne leta sbirate, je to proste mazec.. Zacla jsem brecet a brecela jsem pak i v tramvaji, v praci a neslo to nijak zastavit, tak silny prozitek to byl.. Druhy den mne doprovazel jeste trochu smutek a pak se dostavila neskutecna uleva a osvobozující pocit...Rikala jsem si, proc jsem k Aje nezasla uz davno..?? Stacily tri terapie, pri te posledni jsem se jakoby naprogramovala na budouci materstvi. Pak uz stacil hezky vikend s manzelem a za dva tydny jsem se dozvedela, ze jsem tehotna! Nyni jsem v 10 tydnu a kdyz me nekdy prepadne stesk, nebot jsem na rizikovem tehotenstvi, neni problem napsat Aje a udelat si terapii po skypu.. Moc Vam Ajiku dekuju, doufam ze to spolu dotahneme az do konce.

43 views0 comments

Recent Posts

See All

......máme postavený domeček

...... jestli si pamatuješ, tak jsem si kupovala materiály na hojnost,a už bydlíme ve svým. A předtím jsem byla v exekuci......

bottom of page